علاوه بر تهیه بریس و تنظیم آن در فواصل معمولاً یک ماهه، آمادهسازی دندانها نیز غالباً ضروری است و هزینه درمان را افزایش میدهد. انجام عملهای متعارف دندانپزشکی مانند جرمگیری یا پر کردن دندان گاهی پیش از قرار دادن بریس در دهان لازم است. کشیدن دندان نیز گاهی برای تسهیل حرکت دادن دندان ضرورت مییابد.
اگر لازم باشد قبل از چسباندن براکت و سیمکشی دندانها از فیس ماسک استفاده کنید، هزینه درمان ارتودنسی افزایش خواهد یافت.
طول مدت درمان ارتودنسی
هر چه دندانها به آمادهسازی و درمانهای بیشتری نیاز داشته باشد، دوره درمان طولانیتر و هزینه آن بیشتر میشود. به بیان ساده هر چه تعداد جلسات مراجعه به کلینیک بیشتر باشد، صورت حسابتان سنگینتر خواهد شد. متوسط زمان ارتودنسی ۱۸ ماه است، اما گاهی درمان بسیار طولانیتر یا کوتاهتر میشود. در هر حال برای اطلاع از مدت ارتودنسی باید با متخصص ارتودنسی مشورت کنید. پس از قرارگیری بریس در دهان معمولاً باید هر ماه برای تنظیم بریس به متخصص مراجعه کنید.
بیمه و خدمات دندانپزشکی
اگر تحت پوشش بیمه باشید، بیمه بخشی از هزینه درمان ارتودنسی بزرگسالان را با توجه به میزان پوشش میپردازد. پوشش طرحها و صندوقهای بیمه مختلف با هم متفاوت است. بعضی طرحهای بیمه هزینه ارتودنسی را برای بیماران بزرگتر از 18 سال نمیپردازد، اما هزینه ارتودنسی کودکان کوچکتر از 18 سال را تحت پوشش قرار میدهد. هزینه ارتودنسی چنانچه درمانی و نه زیبایی تلقی شود، تحت پوشش اکثر طرحهای بیمه قرار میگیرد.
- از شرکت بیمه درباره درصد پوشش هزینه ارتودنسی و بیشینه مبلغ قابل پرداخت تا پایان عمر سوال کنید.
- بهتر است طرح بیمه فعلی را تا پایان دوره درمان حفظ کنید تا از مناقشههای مربوط به سوابق بیماری جلوگیری کرده باشید.
بیمه و خدمات درمانی هزینه ارتودنسی
بیمه و خدمات درمانی هزینه ارتودنسی را در صورت واجد شرایط بودن و ضرورت درمانی عمل میپردازد. پیش از شروع درمان از شرکت بیمهگذار خود درباره درصد پوشش و بیشینه مبلغ قابل پرداخت مادامالعمر سوال کنید.
درمان ارتودنسی یک سرمایهگذاری است
تعرفه درمان ارتودنسی شاید در ابتدا به نظر بالا برسد، اما مطمئن باشید که ارزش صرف این هزینه را دارد و در واقع در درازمدت میتوانید مبلغ قابل توجهی را در هزینههای درمانی دندانپزشکی صرفهجویی کنید. دندانهای کج و نامرتب، دندان غایب یا ناهنجاری بایت چنانچه به موقع با ارتودنسی اصلاح نشود، پوسیدگی یا از دست دادن دندانهای دیگر را به دنبال خواهد داشت.
همه ما میدانیم که تعرفه درمان پوسیدگی دندان و کشیدن یا ایمپلنت دندان سیری صعودی دارد. بیماریهای مزمن دهان عارضههای جدیتری مانند چاقی، سوءتغذیه، دیابت و ناراحتی قلبی را به دنبال دارد که بر کیفیت زندگی یعنی باارزشترین دارایی انسان اثر میگذارد.
:: موضوعات مرتبط:
سلامت دهان و دندان ,
,
:: بازدید از این مطلب : 424
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0